Χωρίς Βαρδινογιάννη το νέο Δ.Σ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραμένει πιστός στη θέση του για μη εμπλοκή στα διοικητικά της ΠΑΕ και αποφάσισε να μην είναι μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο Τζίγκερ θα ορίσει 6 εκπροσώπους που αναλογούν στο 30%.

Χωρίς Βαρδινογιάννη το νέο Δ.Σ.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αναμένεται να εκλεγεί την Τρίτη από τη γενική συνέλευση δεν θα υπάρχει κανένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ο Τζίγκερ θα ορίσει 6 εκπροσώπους που αναλογούν στο 30%.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραμένει πιστός στη θέση του για μη εμπλοκή στα διοικητικά της ΠΑΕ και αποφάσισε να μην είναι μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, ενώ δεν θα μετέχει και ο ξάδερφος του, Νίκος Βαρδινογιάννης, γιός του ιστορικού προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Επομένως για πρώτη φορά από τη λειτουργία του πολυμετοχικού σχήματος από το καλοκαίρι του 2008, δεν θα μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Παράλληλα ο Τζίγκερ εμμένει στο να λειτουργεί ως κάτοχος του 30% των μετοχών της ΠΑΕ και αποφάσισε να ορίσει έξι εκπροσώπους του στο νέο Δ.Σ που αναλογούν στο ποσοστό αυτό.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από μέλη της ευρύτερης οικογένειας του Παναθηναϊκού που κατέθεσαν σχετική αίτηση στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα και οι υποψηφιότητες τους αξιολογήθηκαν από τον Δημήτρη Γόντικα.

Μία κίνηση που έγινε μετά την τελευταία αποτυχημένη γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία δεν κατάφερε να εκλέξει νέο Δ.Σ. και μπροστά στον κίνδυνο για πρωτοδικείο, έγινε άνοιγμα σε πρόσωπα κοινής αποδοχής, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα παραμείνει πιθανότατα μέλος του Δ.Σ., ενώ δεν θα μετέχουν τόσο ο Νικόλας Πατέρας όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK