Χωρίς Βύντρα - έτοιμος ο Πετρόπουλος

Ο Λουκάς Βύντρα δεν προλαβαίνει οριστικά το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Πετρόπουλος και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Χωρίς Βύντρα - έτοιμος ο Πετρόπουλος

Ο Λουκάς Βύντρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη στην Παιανία και επομένως δεν θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει και τον Ρούντολφ που προπονήθηκε ατομικά μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο αλλά και τον Τοτσέ, ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αντίθετα ο Αντώνης Πετρόπουλος επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή προκειμένου να υπάρχει ένας φορ στον πάγκο.

Το σύστημα αλλά και η 11αδα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο Φερέιρα θα εμπιστευτεί και πάλι το επιτυχημένο 4-4-2 με τους Λέτο-Κλέιτον στην επίθεση, ενώ το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους παίκτες που ξεκίνησαν στα παιχνίδια με Εργοτέλη και με ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια παρουσιάζουν ζήτηση μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας και τα νικηφόρα αποτελέσματα και εκτιμάται πως περισσότεροι από 45 χιλιάδες φίλαθλοι του τριφυλλιού θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK