Υψηλές οι απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ντε Βισέντι

Οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, για την πώληση του Τόμας Ντε Βινσέντι αγγίζουν τις 300.000 ευρώ. Σημαντικές οι οφειλές απέναντι στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Υψηλές οι απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ντε Βισέντι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, αλλά είναι δεδομένο ότι η απόκτηση του δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε εύκολη υπόθεση.

Θεωρητικά, το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2013 θα έπρεπε να τον καθιστά πιο προσιτό. Όμως ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν έχει καμία διάθεση να πουλήσει το ακριβότερο "προϊόν" της βιτρίνας του χωρίς να αποκομίσει σημαντικό όφελος.

Σε πρώτη φάση, ο ιδιοκτήτης της ηπειρώτικης ομάδας απαιτεί 300.000 ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Αυτό έχει τονίσει στον ατζέντη του και του διεμήνυσε ότι δεν δεν θα πρόκειται να μπει στη διαδικασία να συζητήσει μικρότερα ποσά.

Ακόμα, ο Ντε Βινσέντι απασχολεί τους Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι ανεπίσημα έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΣ Γιάννινα και φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν 150.000 ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Αντίθετα για τον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον φαίνεται πως είναι ακόμη σε φιλολογικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει σημαντικές οφειλές προς τους παίκτες της ομάδας του, κάτι που ισχύει και για τον Ντε Βινσέντι, και αναζητεί κεφάλαια για να καλύψει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, χωρίς όπως ισχυρίζονται στα Ιωάννινα, τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επομένως, με την είσοδο του Ιανουαρίου και όσο περνούν οι μέρες, δεν θα ρισκάρει να χάσει τον Ντε Βινσέντι ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK