Ζέκα: "Δεν ήταν πρέπον αυτό που έκανε ο Περέιρα"

O Ζέκα μίλησε σε πορτογαλικό μέσο, εκφράζοντας την διαφωνία του για την κίνηση του Βίτορ Περέιρα να προκαλέσεις του οπαδούς του Παναθηναϊκού, παραδεχόμενος όμως παράλληλα τον φανατισμό των οργανωμένων.

Ζέκα: "Δεν ήταν πρέπον αυτό που έκανε ο Περέιρα"
INTIME SPORTS

Κριτική προς τον προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, άσκησε ο Ζέκα με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "Record".

Ο αρχηγός του των "πρασίνων" παραδέχτηκε τον φανατισμό των οργανωμένων οπαδών του "τριφυλλιού', όμως χαρακτήρισε λανθασμένη την κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού να προκαλέσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά ο τίτλος στο κομμάτι αναφέρει: Ζέκα: "Δεν ήταν πρέπον αυτό που έκανε ο Βίτορ" και ο υπότιτλος σημειώνει: "Παραδέχεται το φανατισμό των οπαδών του Παναθηναϊκού".

Ενώ στις δηλώσεις του στο κείμενο ο Πορτογάλος τονίζει:

"Μειώσαμε το ντεσαβαντάζ και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ο Βίτορ Περέιρα; Ξέρω ότι ήταν στην εστία και μας είπαν ότι συνέβη κάτι περισσότερο. Δεν ήταν και πολύ δόκιμο να πλησιάσει στους δικούς μας φανατικούς οπαδούς. Ο Ολυμπιακός, πρακτικά, δεν δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Είναι μία δίκαια νίκη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK