Ζέκα, Λέτο, Μπουμάλ υπογράφουν αυτόγραφα

Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναθηναϊκού θα δώσουν τρεις παίκτες του.

Ζέκα, Λέτο, Μπουμάλ υπογράφουν αυτόγραφα

Φωτογραφίες, αυτόγραφα αλλά και πλούσια δώρα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναθηναϊκού θα μοιράσουν το Σάββατο τρεις παίκτες της ομάδας.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", στη μπουτίκ του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ο αρχηγός Ζέκα και δύο σπουδαίες μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Σεμπαστιάν Λέτο και ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Οι τρεις "πράσινοι" θα βρεθούν στη μπουτίκ στις 12 το μεσημέρι, μία ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Υπενθυμίζεται ότι κανείς από τους τρεις δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον "δικέφαλο του βορρά", αφού ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ο δεύτερος ανέτοιμος και ο τρίτος τραυματίας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ