Ραντεβού με Καραγκούνη και μεταγραφή

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε ραντεβού από τον Γιώργο Καραγκούνη και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει στην 7η μεταγραφή του που ενδεχομένως να αφορά τον Κουίνσι. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αποκαλύπτει.

Ραντεβού με Καραγκούνη και μεταγραφή

Οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας και Κώστας Ελευθεράκης είχαν νέα επαφή την Παρασκευή με αντικείμενο τον σχεδιασμό της ομάδας και φυσικά τέθηκε επί τάπητος και η υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη μετά την αρνητική τροπή της Πέμπτης με την αποχώρηση του αρχηγού.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να ζητήσουν ραντεβού από τον "Κάρα" για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες επικοινώνησε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος με τον παίκτη και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Ωστόσο ο Καραγκούνης φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του και θα είναι τεράστια έκπληξη εάν παραμείνει στην Παιανία, όμως τουλάχιστον μπορεί να προκύψει ένα φιλικό διαζύγιο από αυτή την συνάντηση που θα έχει με τη διοίκηση και να τιμηθεί ο αρχηγός της εθνικής όπως του αρμόζει για την προσφορά του.

Παράλληλα μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στην Ευρώπη και τα σίγουρα 5 εκ. ευρώ, αποφασίστηκε να γίνει μια ακόμη κίνηση για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Φερέιρα θέλει τον Κουίνσι και ο Παναθηναϊκός θα έχει μια νέα επαφή με την Αλ Σαντ του Κατάρ και την πλευρά του Γκανέζου άσου προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Σε περίπτωση νέου "ναυαγίου" με τον Κουίνσι, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στη συνέχεια στην 7η μεταγραφή του με στόχο μια καλή κίνηση που ίσως να αφορά σε κεντρικό μέσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK