Ανακοίνωσε Δρόσο και Κούκι ο Πανιώνιος

Έστω και την ύστατη στιγμή, ο Πανιώνιος προχώρησε στην απόκτηση των Δημήτρη Δρόσου και Νιάζι Κούκι.

Ανακοίνωσε Δρόσο και Κούκι ο Πανιώνιος

Ο πρώτος έχει ήδη κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, τη φανέλα της οποίας θα φορά την επόμενη τριετία, ενώ ο δεύτερος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε συλλόγους όπως η Μπέρμιγχαμ, η Μπλάκπουλ και η Χρόνινχεν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των Νιάζι Κούκι, Δημήτρη Δρόσου.

Ο Φινλανδός επιθετικός αποκτήθηκε με μεταγραφή από την TPS Turku και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κούκι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1983 στην πόλη Vucitrn του Κοσόβου. Έχει ύψος 1.93 μ. και είναι διεθνής με την εθνική Φινλανδίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 3 παιχνίδια. Την φετινή περίοδο στην Φινλανδία έχει προλάβει να παίξει σε 16 παιχνίδια και έχει σημειώσει 7 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις: Λάχτι, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ, Πιτέρμπορο, Χρόνινχεν, Καρλ Τσάις Ιένα, Κόμπλεντζ, Στιβενέιτζ, Νταντί και φυσικά στην TPS Τούρκου".

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πανιώνιος μου δίνει την δυνατότητα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Ήδη έχω ενημερωθεί πως έρχομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας. Επίσης είμαι χαρούμενος που μετά την Γερμανία και την Αγγλία, θα γνωρίσω και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γεράσιμο Βεντούρη, τον προπονητή Τάκη Λεμονή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους, αλλά και για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK