Αναστόπουλος: "Ο Πανιώνιος πρέπει να έχει άλλους στόχους"

O Νίκος Αναστόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του "για τη μεγάλη προσπάθεια από την αρχή του πρωταθλήματος", ωστόσο τόνισε "ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ο κόσμος του έχει μάθει να έχει άλλους στόχους".

Αναστόπουλος: "Ο Πανιώνιος πρέπει να έχει άλλους στόχους"

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια από την αρχή του πρωταθλήματος. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν πολύ σημαντικός. Μέσα από τα προβλήματα, γιατί τα προβλήματα ενώνουν, τα καταφέραμε. Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ο κόσμος του έχει μάθει να έχει άλλους στόχους. Από την άλλη είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας", είπε αρχικά ο τεχνικός των "κυανέρυθρων".

Αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας είπε: "Ο κόσμος στάθηκε κοντά στην ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος και μας βοήθησε σημαντικά στην επίτευξη του στόχου".

Για την επόμενη μέρα, τέλος, τόνισε: "Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, όπως ο κ. Δάρας, ο κ. Σκούρας και ο κ. Ζαμάνης που πάντα με την βοήθεια του κ. Τσακίρη γίνεται μια προσπάθεια για να μπουν οι βάσεις για να έχει ο Πανιώνιος άλλους στόχους. Ο Πανιώνιος δεν πρέπει να πηγαίνει να σωθεί. Ο κόσμος έχει μάθει να πρωταγωνιστεί η ομάδα. Γίνεται μια καλή προσπάθεια και ελπίζω να μπουν σιγά-σιγά τα πράγματα στην θέση τους, ώστε να επανέλθει η ομάδα στην θέση που πρέπει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK