Ανοίγει το πορτοφόλι του ο Πανιώνιος που σκέφτεται και Παπαδόπουλο

Οι δυσκολίες που έχει μέχρι στιγμής αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος στην προσπάθεια ανεύρεσης επιθετικού είναι δεδομένες.

Ανοίγει το πορτοφόλι του ο Πανιώνιος που σκέφτεται και Παπαδόπουλο

Πολλοί από τους υποψηφίους με τους οποίους ο Ιστορικός άρχισε κουβέντα μόλις άκουσαν Ελλάδα είπαν με συνοπτικές διαδικασίες "να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή και όχι τώρα".

Αντιλαμβανόμενη την κατάσταση λοιπόν, η διοίκηση αποφάσισε να ανεβάσει το μπάτζετ της για την απόκτηση φορ για να δελεάσει περισσότερο τους υποψηφίους από την ευρωπαϊκή αγορά.

Είναι σαφές ότι ο Πανιώνιος θα επιμείνει αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση. Την ίδια στιγμή όμως εξετάζονται και εναλλακτικές λύσεις όπως είναι αυτή του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Ο "Παπ" δεν έκλεισε τελικά στην Τουρκία και όσο μένει ελεύθερος σαφώς και θα βρίσκεται στα υπόψιν του Ουζουνίδη ο οποίος εκτιμά τα προσόντα του Ελληνα φορ.

Η υπόθεση του Χαλκιαδάκη τέλος αναμένεται να κλείσει θετικά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα