Άρχισε η δουλειά στη Νέα Σμύρνη

Υπό το βλέμμα 600 φιλάθλων και παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν.

Άρχισε η δουλειά στη Νέα Σμύρνη

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και οι παλιοί... Οκόγιε (βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης) και Ρόκας (δεν υπολογίζεται).

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων", Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ανέφερε: " Είναι η δεύτερη σεζόν εξυγίανσης μέσα από την αγωνιστική σωτηρία. Ξέρω ότι δεν αρμόζει στον Πανιώνιο αυτός ο στόχος. Υπάρχει ένα σταθερός κορμός από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε και νέα παιδιά. Νομίζω ότι με την κατάλληλη δουλειά θα βγει κάτι καλό".

Άρχισε η δουλειά στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μενδρινός, ο οποίος ανανέωσε την Τετάρτη για δύο χρόνια, τόνισε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται συλλογική δουλειά. Είναι θετική η παραμονή του Παναγόπουλου που ξέρει τις ανάγκες και τα αποδυτήρια. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχουμε. Κάθε Κυριακή θα ματώνουμε τη φανέλα".

Τέλος ο Ευθύμης Κουλουχέρης είπε: " Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό μέσα από τη δουλειά. Είναι απώλεια σίγουρα ο Φανούρης, γιατί ήταν η σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Η ζωή όμως συνεχίζεται και θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε αυτό το κενό. Υποσχόμαστε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Άρχισε η δουλειά στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK