Διακαής πόθος ο Σάμαρης

Η περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη αποτελεί το...ιδεατό έμψυχο αντάλλαγμα που μπορεί να αποκομίσει ο Πανιώνιος από την επικείμενη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβού.

Διακαής πόθος ο Σάμαρης

Ομως το να ντυθεί ξανά ο Αχαίος μέσος μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Καταρχήν ο ίδιος ο παίκτης έχει διαμηνύσει ότι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να βρει θέση στο ροτέισον του Ολυμπιακού και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Αλλωστε το καλοκαίρι θυσιάσει τις διακοπές για να δουλέψει σε ατομικό επίπεδο.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι στο συμβόλαιο του Σάμαρη έχουν μπει μία σειρά από όροι που δυσκολεύουν την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Πανιώνιος θα κυνηγήσει την υπόθεση έστω και αν οι πιθανότητες υλοποίησης του σχεδίου είναι λιγοστές.

Εργα στη Βάρη

Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο θα αρχίσουν βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Βάρης όπου η ομάδα θα προπονείται μετά την επιστροφή της από τη Νάουσα.

Τα έργα, που θα έχουν σχέση με το χλοοτάπητα, θα επιβλέπει ο γεωπόνος που ήταν υπεύθυνος για τα γήπεδα του Απήλιον και που στον Πανιώνιο εμπιστεύονται απόλυτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK