Εμμένει στην παραίτηση, δεν θέλει 18 ομάδες ο Τσολακάκης

Αντίθετος με την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκα σε 16 από 18 είναι ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ενώ τονίζει πως εμμένει στη θέση του περί παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος. Επίσης θέτει δύο προϋποθέσεις για να αλλάξει γνώμη.

Εμμένει στην παραίτηση, δεν θέλει 18 ομάδες ο Τσολακάκης

Aναλυτικά η επιστολή του αναφέρει:

"ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΒΑΛΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ..Σ

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ

Αγαπητέ Πρόεδρε, Αγαπητοί Κύριοι,

Επειδή δεν πραγματοποιήθηκε το συμφωνηθέν ραντεβού της Τρίτης με τον Πρόεδρο Βασίλη Τσάβαλο και κυρίως επειδή δεν αναγγέλθηκε η Συνέλευση της Δευτέρας, όπως μου υποσχέθηκε ο Πρόεδρος, είμαι υποχρεωμένος να σας απευθύνω την παρούσα επιστολή.

Κατ' αρχής διαμαρτύρομαι εντονότατα, επειδή οι εκπρόσωποί μας στη Σούπερ Λιγκ συνταφτίστηκαν με το παράνομο!!! αίτημα της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ για την παραμονή της στην Α' Εθνική Κατηγορία.

Η προαναφερόμενη παρανομία των εκπροσώπων μας συνίσταται στο γεγονός πως ο ΚΑΠ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αλλάξει μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος και κυρίως επειδή ο Αθλητικός Νόμος ξεκάθαρα καθορίζει πως τυχόν αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 εφόσον ψηφισθεί φέτος ισχύει για την επόμενη σεζόν.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω στη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ της Παρασκευής προτείνω αυτή τη φορά οι εκπρόσωπό μας να υπερασπισθούν τη Νομιμότητα του Πρωταθλήματος στη δε χειρότερη περίπτωση να αποτρέψουν τη μείωση των εσόδων μας από την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 (έσοδα τηλεοπτικά, έσοδα χορηγίας του ΟΠΑΠ).

Δηλαδή αν ανέλθουν 4 ομάδες αυτές να μοιρασθούν τα 2/16 των προαναφερόμενων χορηγών και όχι τα 4/18.

Με την ευκαιρία σας γνωρίζω πως εμμένω στην παραίτησή μου, την οποία θα μπορούσα να ανακαλέσω μόνο:

Εφόσον μου το ζητούσε η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου.

Εφόσον ο Πρόεδρος Βασίλης Τσάβαλος θέλει να μετάσχει στη Διοίκηση της ΠΑΕ ως εκπρόσωπος!!! του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Τελειώνοντας επιθυμώ να διατυπώσω την άποψή μου πως έχετε την ηθική υποχρέωση να δώσετε στη δημοσιότητα την έκθεση ελέγχου που πραγματοποίησαν για λογαριασμό σας οι Ορκωτοί Λογιστές σας.

Φιλικότητα

Ν. Σμύρνη 20/10/2011

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK