Κανένας Παναθηναϊκός, πρώτα ο Πανιώνιος για Μασούντ

Το πρέσινγκ του Πανιώνιου στον Σοτζέι Μασούντ και η... αδιαφορία για όσα γράφονται περί "πράσινου" ενδιαφέροντος.

Κανένας Παναθηναϊκός, πρώτα ο Πανιώνιος για Μασούντ

Από τις αρχές του τρέχοντος χρόνου ο Σοτζέι Μασούντ είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Λογικό είναι, υπό αυτές τις συνθήκες, το όνομά του να εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που τον ξέρει καλά, και τον Παναθηναϊκό.

Στη Νέα Σμύρνη αδιαφορούν και ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με το πώς θα κρατήσουν τον Ιρανό μεσοεπιθετικό για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη στον Πανιώνιο.

Στο συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος Ιουνίου, υπάρχει οψιόν ανανέωσης αρκεί να προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών - δεν πρόκειται δηλαδή για μονομερή ενέργεια. Ο 32χρονος διεθνής περνάει καλά στον Πανιώνιο και δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει, αφού και χρήσιμος νιώθει και προβλήματα δεν υπάρχουν.

Γι' αυτό και ήδη έχει γίνει η πρώτη κουβέντα με τον μάνατζέρ του, με τον οποίο οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν αναπτύξει εξαιρετικές σχέσεις (είναι ο ίδιος με τον Ανσαριφάρντ), και υπάρχει αισιοδοξία πως πριν από την έναρξη των πλέι οφ, σε διάστημα 10-15 ημέρες, ο Μασούντ όχι μόνο θα έχει συμφωνήσει, αλλά θα έχει υπογράψει κιόλας.

Πιστεύουν από τον Πανιώνιο ότι σημείο επαφής υπάρχει μεταξύ των δύο μερών και σύντομα επικυρωθεί. Κόντρα σε όλα όσα γράφονται για το μέλλον του Μασούντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK