"Κεραυνοί" Σκούρα στο Contra.gr: "Αν δεν χρειάζεται η γνώμη μου, να φύγω!"

Με μία ξεκάθαρη δήλωσή του στο Contra.gr ο Κυριάκος Σκούρας διασαφήνισε ότι είναι υπέρ της παραμονής του Δημήτρη Τερεζόπουλου στην ομάδα και απείλησε με αποχώρηση αν διαπιστώσει ότι κάποιοι μεθόδευαν αλλαγή κόουτς χωρίς να τον ρωτήσουν.

"Κεραυνοί" Σκούρα στο Contra.gr: "Αν δεν χρειάζεται η γνώμη μου, να φύγω!"

Αναλυτικά ο Ελληνας επιχερηματίας, μέλος της διοικητικής τριανδρίας στον Πανιώνιο μαζί με τους κκ. Δάρα και Ζαμάνη, μας είπε: "Θέλω να είμαι ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του Πανιωνίου. Στηρίζω μέχρι τέλους τον κ. Τερεζόπουλο ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Η ομάδα παίζει ωραία μπάλα, κάνει φάσεις, αλλά δεν μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Τι να κάνουμε τώρα; Να μπει στο γήπεδο ο προπονητής να σκοράρει;

Ακούω για αλλαγή προπονητή. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς. Αν δεν χρειάζεται η γνώμη μου, δεν είναι ανάγκη να παραμείνω κιόλας. Με ενδιαφέρει να γίνει κάτι σωστό για το μέλλον του Πανιωνίου και μέχρι στιγμής γίνεται. Μπορούμε να μείνουμε έτσι στην κατηγορία;Εχει καλώς. Δεν μπορούμε; Θα πέσουμε με αξιοπρέπεια!"

Κάθε σχόλιο για την τοποθέτηση του κ. Σκούρα είναι μάλλον περιττό. Πλέον, όλα θα κριθούν στο συμβούλιο που θα γίνει την Τρίτη το βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK