Κλίμα συσπείρωσης στον Πανιώνιο

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου εκδήλωσαν την πρόθεση να αφήσουν πίσω τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ήττα από τον Άρη και να μετουσιώσουν σε πράξεις τα λόγια τους.

Κλίμα συσπείρωσης στον Πανιώνιο

"Τέρμα τα λόγια. Πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο για να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς και να δώσουμε απαντήσεις", έλεγαν μεταξύ άλλων οι παίκτες του συλλόγου της Νέας Σμύρνης στην προπόνηση της Τρίτης.

Οι "κυανέρυθροι" θεωρούν κομβικό τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, θέτοντας ως στόχο -αν όχι την πρόκριση- τη νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης (13/2) αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είναι απολύτως καλά, ενώ αντίθετα θα απουσιάσει λόγω πένθους ο Αντρέας Λάσνικ (σ.σ. απεβίωσε η γιαγιά του και πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην Αυστρία).

Μεγάλος στόχος του Πανιωνίου, πάντως, είναι τα θετικά αποτελέσματα στην επόμενη τριάδα αγώνων της Super League (με ΠΑΣ-Καλλονή εντός και με Απόλλωνα εκτός), προκειμένου να αισθάνεται πιο ασφαλής στα επόμενα ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK