Νέος μπελάς το χρέος για τον Μπαρόνι

Στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος έφτασε, μέσω της FIFA, απαίτηση βραζιάνικης ομάδας ύψους 250.000 για τον Ουέλιγκτον Μπαρόνι!

Νέος μπελάς το χρέος για τον Μπαρόνι

Οι Βραζλιάνοι διεκδικούν το παραπάνω ποσό ως τροφεία για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε στον Πανιώνιο τη σεζόν 2009-10 (14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Ο,τι ισχύει για την περίπτωση του Μαγκντί, ισχύει και γι' αυτή. Οι διοικούντες τον Πανιώνιο θα επιχειρήσουν να έρθουν σε διακανονισμό με τους Ισπανούς διότι στην παρούσα φάση ρευστό δεν υπάρχει. Το αν θα τα καταφέρουν είναι άλλη υπόθεση.

Πως έχει η υπόθεση

Ο Μπαρόνι ήρθε δανεικός από την Εσπανιόλ το καλοκαίρι του 2009 χωρίς να έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Ισπανούς. Ο Πανιώνιος, κακώς όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο και τώρα η βραζιλιάνικη ομάδα που τον ανέδειξε διεκδικεί ποσό για την τροφεία.

Στον Πανιώνιο θα επικοινωνήσουν πρώτα με την Εσπανιόλ και θα προσπαθήσου να πείσουν τους ανθρώπους της ότι το συγκεκριμένο χρέος τους ανήκει. Αλλωστε, έχουν στα χέρια τους ματς-πρόγκραμ αγώνων των Καταλανών στο οποίο αναφέρεται η απόκτηση του παίκτη.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι η Εσπανιόλ θα κατανοήσει την κατάσταση όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με χρέος για τη μεταγραφή του Σίτο Ριέρα.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη, η διοίκηση της ΠΑΕ ενημέρωσε (γραπτώς) τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για όλες τις εξελίξεις της ΠΑΕ τον τελευταίο μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK