Ουζουνίδης: "Σωθήκαμε με μαγκιά και κόντρα διαιτησία"

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ και την παραμονή του Πανιωνίου στη μεγάλη κατηγορία. Παραμονή που χαρακτήρισε επίτευγμα.

Ουζουνίδης: "Σωθήκαμε με μαγκιά και κόντρα διαιτησία"

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" ανέφερε: " Όσο και αν προσπαθείς να κρατήσεις τα παιδιά χωρίς πίεση δεν είναι εύκολο. Βγάλαμε πάντως δύναμη και αποφασιστικότητα. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, κατά γενική ομολογία πάντως η ομάδα στο β' γύρο έπαιξε πολύ καλύτερα από άλλες και δεν έπρεπε να παίζουμε ως το τέλος για τη σωτηρία.

Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και πρέπει να είναι κοντά. Ας αφήσουν στην άκρη ότι διαφορές.

Ο Πανιώνιος έχει κάτι το ιδιαίτερο, δεν λέγεται τυχαία Ιστορικός. Συγχαρητήρια στη διοίκηση για την προσπάθεια, στα παιδιά και στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια και ο προηγούμενος προπονητής, είχε πολλές δυσκολίες. Σωθήκαμε τελευταία στιγμή, παρά τους 32 βαθμούς που πήραμε στην πορεία. Όταν ήρθα μου είπαν ότι θα ήταν μεγάλο επίτευγμα η παραμονή. Νομίζω ότι ήταν η πιο σπουδαία δουλειά έχω κάνει έως τώρα. Για τη νέα σεζόν θα δούμε. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη τις διοίκησης, με εκτιμούν. Υπάρχει διάθεση από όλους και αν όλα πάνε καλά γιατί όχι και του χρόνου

Οι καθυστερήσεις δεν είναι το καλύτερο, αλλά όταν παίζεις μία ολόκληρη κατηγορία σε 10 λεπτά προσπαθείς να κάνεις πράγματα για να κόψεις το ρυθμό. Εγώ χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα ίσια το ματς.

Χάρηκα που έπαιξε έτσι ο διαιτητής γιατί κάνει πιο μάγκες τους παίκτες μου. Έτσι όπως μας σφύριξε ήταν πιο σημαντικό και για μένα. Είχαμε κακές διαιτησίες όλη τη χρονιά. Ο Πανιώνιος σώθηκε μόνος του, με Έλληνες παίκτες, με μικρό μπάτζετ, με την μαγκιά του και κακές διαιτησίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK