Πλήρωσε και αισιοδοξεί για την άδεια ο Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος κατέβαλε τα οφειλόμενα σε Σβέρκος - Μαγκντί και άνοιξε ο δρόμος για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στα πλέι οφ.

Η συμμετοχή του Πανιωνίου στα πλέι οφ θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το φάκελο που θα καταθέσει στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

Οι "κυανέρυθροι" είχαν κάποιες εκκρεμότητες από χρωστούμενα του μακρινού παρελθόντος, φρόντισαν πάντως να τακτοποιήσουν  τις οφειλές που υπήρχαν προς τον Τσέχο Σβέρκος και τον Αιγύπτιο Μαγκντί έχοντας απαλλαγεί πλέον από ένα μεγάλο βραχνά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση του Ιστορικού κατέβαλε τα 150.000 ευρώ που απαιτούνταν για να κλείσουν οριστικά οι δύο υποθέσεις και τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στην Επιτροπή προκειμένου να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια συμμετοχής στο μίνι πρωτάθλημα. Μαζί θ' αποκτήσει και το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θα είναι εκτός απροόπτου η πρώτη φορά που τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Πανιώνιος θα αδειοδοτηθεί, αφού μέχρι σήμερα λειτουργούσε υπό περιορισμούς στις μεταγραφές και στα συμβόλαια.

Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης πολιτικής "νοικοκυρέματος" που έχουν εφαρμόσει οι άνθρωποι που "τρέχουν" τον Πανιώνιο την τελευταία διετία.

Τσίπρας ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντεπίθεση Τσίπρα με παροχές

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 που αποσκοπούσε η χθεσινή κίνηση του πρωθυπουργού και γιατί δεν περίμενε την ομιλία του στον προϋπολογισμό το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης των ευπαθών ομάδων

 

Πρώτη Σελίδα