Πολλά προβλήματα για Μάντζιο, θλάση ο Ρόβας

Θλάση στο δικέφαλο διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος δεν βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Πολλά προβλήματα για Μάντζιο, θλάση ο Ρόβας

Η απουσία του έμπειρου μέσου από τις προπονήσεις δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή των "κυανέρυθρων", ο οποίος περιμένει τις εξετάσεις του Στάθη Ρόκα για να γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Ο πολυσύνθετος άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο από το παιχνίδι με το Λεβαδειακό και αναμένεται πλέον η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τη μαγνητική.

Παράλληλα ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έλειψε από την προπόνηση της Τετάρτης λόγω ίωσης, ενώ ανάλογα συμπτώματα παρουσίασε ο Ζαν Ζακ Πιέρ.

Τουλάχιστον ο Κρίστιαν Πόγκασιτς αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες σε κανονικούς προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στα πλευρά, κάτι που ισχύει και για τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος έχει "τσιμπήματα" στον τετρακέφαλο.

"Θα μας βρουν απέναντί τους..."

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας συγκεκριμένο δημοσίευμα σε σχέση με την εμπλοκή νυν παραγόντων της στην καλοκαιρινή προσπάθεια για τη μεταβίβαση των μετοχών. " Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους, πως μέλη της παρούσας διοίκησης ήταν αυτά που πρωτοστάτησαν πέρσι τον Δεκέμβριο προκειμένου να μην μεταβιβαστεί η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην οικογένεια Ψωμιάδη. Επίσης ήταν αυτά που πέρσι το καλοκαίρι μπλόκαραν τις διαδικασίες για την πώληση της ομάδας σε εταιρεία αμφιβόλου προελεύσεως.

Φαίνεται πως η αγωνιστική πορεία της ομάδας δεν επιτρέπει σε κάποιους να την χτυπήσουν σε αυτό το κομμάτι και έχουν στραφεί, μέσω γνωστών δημοσιογραφικών κύκλων στην προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής έντασης. Τονίζουμε για μία ακόμα φορά σε αυτούς που θέλουν το κακό του Πανιωνίου για ιδιοτελείς σκοπούς, πως θα μας βρουν απέναντί τους", ανέφερε το σχετικό κείμενο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK