Πώς μπορεί ο Ανσαριφάρντ να επιστρέψει άμεσα στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος παραχώρησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό πριν μία εβδομάδα αλλά παραμονεύει στη γωνία για να τον πάρει πίσω, έστω και τους επόμενους έξι μήνες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Διακριτικά αλλά στενά παρακολουθεί ο Πανιώνιος τις εξελίξεις με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο παρουσιάζεται μάλλον απρόθυμος να εντάξει άμεσα τον Ιρανό στράικερ στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον του Ολυμπιακού αλλά και το ότι οι "ερυθρόλευκοι" προς το παρόν έχουν στις τάξεις τους άλλους δύο φορ (Ιντέγε, Καρντόσο) ωθεί τους ανθρώπους του Ιστορικού στις σκέψεις του...δανεισμού.

Εννοείται ότι αν τεθεί τέτοιο ζήτημα ο Πανιώνιος θα έχει τον πρώτο λόγο αφού ο παίκτης ξέρει άριστα την πραγματικότητα εντός ομάδας ενώ έχει συναισθηματικό λόγο που τον κρατά στην Αθήνα ( είναι η περιβόητη, πλέον, σχέση του με νεαρή Ελληνίδα).

Αλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο Πανιώνιος είχε θέση το ζήτημα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την πώληση του παίκτη αφού επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας (και όχι μόνο) ήταν η παραμονή του Ανσαριφάρντ μέχρι το καλοκαίρι, έστω και με τη μορφή του δανεισμού.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός αξίωσε την από τώρα προσθήκη του Ιρανού στο ρόστερ του για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση πώλησης ενός εκ των δύο άλλων φορ. Οσο όμως πώληση δεν προκύπτει, όλα παραμένουν ανοιχτά. Ακόμη και η περίπτωση πρόωρης επιστροφής του Καρίμ στην Πλατεία.

Από τον Ολυμπιακό πάντως διαψεύδουν κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Διέψευδαν όμως και το ενδιαφέρον τους για τον Ανσαριφάρντ τρεις ημέρες πριν τον κάνουν δικό τους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK