Ρήχη χιαστών ο Κωστάκης στο φιλικό με τον Ιωνικό

Μεγάλος άτυχος του φιλικού αγώνα τουη Πανιωνίου με τον Ιωνικό στη Νέα Σμύρνη στάθηε ο Χάρης Κωστάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Ρήχη χιαστών ο Κωστάκης στο φιλικό με τον Ιωνικό

Η μαγνητική τομογραφία στην οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο νεαρός παίκτης θα υποβληθεί την Μεγάλη Τετάρτη σε εγχείρηση από τον κ. Χρήστο Δάρα στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3. Με την αναμέτρηση αυτή, ολοκληρώθηκαν και οι υποχρεώσεις των παικτών του Πανιωνίου οι οποίοι θα επιστρέψουν πλέον στις προπονήσεις την Τετάρτη του Πάσχα.

Ο Ιωνικός κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 3-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Τσαρκάνι, Παπασπύρος και Νικολακόπουλος. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 3-3 με δύο γκολ του Πρέντι και ένα του Πάνου, με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Πάνος, Ζυγογιάννης, Κουλουχέρης, Κωτσαλάς, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Κωστάκης, Σταυροθανασόπουλος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Μπεγλεκτσής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακόπουλος, Μέξι, Ρόπας, Γκίνης, Γκέζος, Σπανός, Πρέντι.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μακρυωνίτης, Καμβύσης, Μπεκατώρος, Μακρής, Δημητρίου, Νικολακόπουλος, Πολυχρόνης, Παπασπύρος, Βουτσιώτης, Βασιλείου, Τσαρκάνι.

Αγωνίστηκαν και οι: Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου, Κωνσταντόπουλος, Σιμιτσής, Μπουλούλης, Κατσαβρίας, Κωτάκης, Χρυσάφης, Κορακάκης, Καλέργης, Σβόλης, Σφυρογιαννάκης, Ράπτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK