Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές των στελεχών της ΠΑΕ Πανιώνιος με την ευρωπαϊκή εταιρία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στους "κυανέρυθρους".

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή

Οπως αποκάλυψε η στήλη Contra Επίθεση από την Τρίτη άνθρωπος του Πανιωνίου βρίσκεται στην Ευρώπη και κάνει τις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Η εν λόγω εταιρία είχε ενδιαφερθεί για επένδυση στην ΠΑΕ επί εποχής Κωνσταντίνου Τσακίρη αλλά τώρα επανέρχεται δριμύτερη ορμώμενη και από την έξοχη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το fund αυτό επιθυμεί να συνδράμει με τη μορφή χορηγίας ή να προχωρήσει σε εξαγορά της ΠΑΕ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης έλεγαν ότι "κάθε ντιλ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Πανιωνίου είναι καλοδεχούμενο".

Εξοφλήθηκε ο "Λευκός Σταυρός"

Με τα πρώτα χρήματα που πήραν στα χέρια τους οι άνθρωποι της ΠΑΕ την Τετάρτη εξοφλήθηκε η κλινική "Λευκός Σταυρός" για τις υπηρεσίες που είχε προσφέρει κατά το παρελθόν στην ΠΑΕ. Την Πέμπτη αναμένεται να δει λεφτά στους λογαριασμούς του και το υπαλληλικό προσωπικό μετά από 10 μήνες αναμονής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK