Τερεζόπουλος: "Μας έχει γυρίσει την πλάτη η τύχη"

O Δημήτρης Τερεζόπουλος εξομολογήθηκε τον... πόνο του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Τερεζόπουλος: "Μας έχει γυρίσει την πλάτη η τύχη"
INTIME SPORTS

Οσα είπε στo Sentra

Για την καλή εικόνα του Πανιώνιου στο Καραϊσκάκη: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις άλλες ομάδες κι εμείς… θηρία θέλουμε να είμαστε. Τόσο το αποτέλεσμα, όσο και το παιχνίδι, μας χαροποιεί. Ο στόχος μας βέβαια είναι καταρχήν το πρωτάθλημα και η παραμονή. Η ομάδα δεν έχει αγωνιστική κάμψη, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμέναμε».

Για τον Πανιώνιο που βγάζει συνέχεια παίκτες: «Όλα εξαρτώνται από τη δουλειά. Και στις ακαδημίες και σε μας. Έχουμε διδάξει ένα τρόπο παιχνιδιού. Δίνουμε αυτοπεποίθηση στα παιδιά και τους μαθαίνουμε να παίζουν με ορθολογικό τρόπο. Πρέπει να σέβεσαι και να μην φοβάσαι και να δίνεις προσοχή στον αντίπαλο. Αυτό κάναμε και χθες. Αν εξαιρέσουμε το χθεσινό πρώτο 10λεπτό, δείξαμε ότι η ομάδα είναι άκρως ανταγωνιστική και μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα».

Για το ότι δεν έπαιξε… ταμπούρι: «Με τις άλλες ομάδες τα πάμε καλύτερα και δημιουργικά και επιθετικά. Δείξαμε χθες τόλμη, δεν φοβηθήκαμε. Η κουλτούρα της ομάδας είναι αυτή. Μπορεί τα λόγια να ακούγονται υπερβολικά όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, αλλά έτσι πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Εχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά η ομάδα και η διοίκηση καταβάλει μεγάλη προσπάθεια».

Για το πώς τα καταφέρνει κάθε χρόνο παρά τις δυσκολίες: «Οι άνθρωποι της διοίκησης δουλεύουν πολύ. Έχουν δείξει εμπιστοσύνη σε παίκτες κι εμένα. Είμαστε όλοι πληρωμένοι. Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία, υπήρχε αισιοδοξία, παρότι δεν ξέραμε αν θα υπάρχουμε… αύριο. Κάναμε μεγάλη δουλειά σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Έπρεπε να έχουμε 13-15 βαθμούς. Η τύχη μας έχει γυρίσει πλάτη».

Για τη νέα φουρνιά του Πανιώνιου: «Είναι πολλά παιδιά που δεν έχουν εμπειρία, αλλά πρέπει να έχουμε κι εμπιστοσύνη, γιατί αν δεν τους εμπιστευτείς δεν μπορείς να χτίσεις μια ομάδα».

Για το ματς με τη Βέροια: «Είμαστε κι εμείς στη θέση της Βέροιας. Επρεπε να έχουμε τους βαθμούς της... Η Βέροια έχει ένα στιλ παρόμοιο με το δικό μας. Προσπαθεί να παίξει επιθετικά. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει. Έπαιξε στην Τούμπα χωρίς να φοβηθεί. Τη σεβόμαστε, έχει καλούς παίκτες και ειδικά επιθετικούς, αλλά εμείς πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

News 24/7

24MEDIA NETWORK