Τι θέλει ο Πανιώνιος για τον Κολοβό

Το ζωηρό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού μπορεί να μην έχει μετατραπεί ακόμα σε επίσημη τελική πρόταση, παρόλα αυτά στον Πανιώνιο έχουν ήδη καθορίσει τη στάση τους.

Τι θέλει ο Πανιώνιος για τον Κολοβό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ιστορικού δεν έχουν κατ΄αρχήν κανένα πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη στον Δικέφαλο του Βορρά, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά και όχι μόνο.

Εχουμε γράψει ξανά ότι η τιμή εκκίνηση για τις διαπραγματεύσεις είναι ένα ποσό γύρω στο 1εκ ευρώ αλλά αυτή η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί προς το κάτω αν ο ΠΑΟΚ ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το ατού των έμψυχων ανταλλαγμάτων. Στον Πανιώνιο είναι γεγονός ότι καλοβλέπουν την απόκτηση 1-2 ποδοσφαιριστών από τον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού και θα κινηθούν αναλόγως.

Η πλευρά του παίκτη, αν και δείχνει μία προτίμηση προς το εξωτερικό, είναι διατεθειμένη να συζητήσει και να ακούσει. Ο Κολοβός ξέρει πολύ καλα ότι στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη ανοίγονται μεγάλες προοπτικές, θα ήθελε όμως να πάει σε ομάδα που θα του εμπιστευόταν θέση βασικού και του έδειχνε μεγάλη εμπιστοσύνη.

Προσώρας όλα είναι ανοιχτά και έχουν να κάνουν με τη διαπραγμάτευση. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα αυτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK