Xωρίς Βεντούρη το ΔΣ της ΠΑΕ

Καμία ιδιαίτερη πρόοδος δεν επιτεύχθηκε στα διοικητικά της ΠΑΕ μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη. Εκταμιεύεται η πρώτη δόση της χορηγίας του ΟΠΑΠ.

Xωρίς Βεντούρη το ΔΣ της ΠΑΕ

Η ανάγκη να υπάρξει ένα εντελώς καινούργιο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ με επιλογές εξ ολοκλήρου της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη (και κατ' επέκταση της ΠΑΕ).

Ο εκτελών χρέη προέδρου Γεράσιμος Βεντούρης δεν έδωσε το παρών, αντιθέτως συμμετείχαν τα τρία νέα μέλη που όρισε η διοίκηση Τσάβαλου. Κουβέντα επί της ουσίας δεν έγινε, δείγμα του ότι με την παρούσα σύνθεση το συμβούλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Η λύση αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα, σε διαφορετική περίπτωση το γόρδιο δεσμό θα κόψει η Γενική Συνέλευση των μετόχων σε 15 ημέρες. Καθυστέρηση στην καθυστέρηση δηλαδή.

Στον Πανιώνιο τέλος αισιοδοξούν ότι την Πέμπτη θα εκταμιεύσουν τα 200.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση της χορηγίας του ΟΠΑΠ. Εφόσον οι προβλέψεις επαληθευτούν θα αρχίσουν άμεσα οι πληρωμές, κυρίως του υπαλληλικού προσωπικού που περιμένει καιρό τώρα να δει το χρώμα του χρήματος.

Οι ορκωτοί λογιστές τέλος αναμένεται να τελειώσουν τον έλεγχό τους στα τέλη της εβδομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK