Δερμιτζάκης: "Αδικημένος ο Πανθρακικός"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τη βαθμολογική θέση του Πανθρακικού σε συνάρτηση με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Δερμιτζάκης: "Αδικημένος ο Πανθρακικός"
INTIME SPORTS

"Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει αδικηθεί από την βαθμολογία και τα αποτελέσματα", τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sport-Fm" ο προπονητής του Πανθρακικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

Για τον Πανθρακικό: «Η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει αδικηθεί από την βαθμολογία και τα αποτελέσματα. Ήταν μια περίεργη εβδομάδα για τους παίκτες. Είναι όμως επαγγελματίες και θα προσαρμοστούν στα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν, έχουν διάθεση, θα προσπαθήσουν και θα δείξουν ένα καλό πρόσωπο σε μια καλή ομάδα. Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να κερδίσει ο καλύτερος, μακάρι να είναι ο Πανθρακικός».

Για το προηγούμενο πέρασμά του από τον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής: «Δεν πιστεύω πως κάναμε πράγματα και θάματα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και βγήκε καλή. Πουλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και το καλύτερο είναι να υπάρχει προγραμματισμός. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει. Προσπαθούμε και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα».

Για τη εικόνα της φετινής Super League: «Κατά κύριο λόγο οι ομάδες προσπαθούν να «κλέψουν» το παιχνίδι. Πολλά παιχνίδια βλέπω πως οι ομάδες που έχουν κατοχή, δεν πήραν το αποτέλεσμα. Βλέπω όμως ομάδες, που παίρνουν βαθμούς χωρίς να έχουν τη μπάλα στα πόδια».

Για το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να έχει ο Πανθρακικός: «Το υλικό είναι συγκεκριμένο, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να πετύχουμε και τους στόχους μας. Θέλουμε και τα δύο στοιχεία να έχουμε. Όλοι θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο κλεισμένα. Θα πρέπει να παίρνουμε τους βαθμούς μας σαν ομάδα και μετά να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK