Ελευθερόπουλος: "Τα πράγματα δεν είναι καλά"

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια μετά την ήττα του Πανθρακικού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, χαρακτηρίζοντας απλά το τρίποντο ως ανάσα για την Καλλονή.

Ελευθερόπουλος: "Τα πράγματα δεν είναι καλά"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά:

"Η επιτακτική ανάγκη για βαθμούς και ο κακός καιρός οδήγησαν σε ένα κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τo πήρε το παιχνίδι η Καλλονή. Είναι μία ανάσα για εκείνη. Για μας τα πράγματα δεν είναι καλά".

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Πανθρακικού δεν θέλησε να μιλήσει στην κάμερα της "NOVA" και έστειλε τον στενό του συνεργάτη Στέλιο Βενετίδη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από τότε που το δίδυμο ήρθε στην ομάδα της Κομοτηνής.

"Ήταν ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο αέρας έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στις προσπάθειες των δύο ομάδων. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε",σχολίασε ο ορεστιαδίτης παλαίμαχος άσσος.

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη που αποχώρησε τραυματίας, ο Στέλιος Βενετίδης σημείωσε: "Δε μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις τώρα για την κατάστασή του. Έχει χτυπήσει στο γόνατο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK