Μάντζιος: "Η διαιτησία μας στέρησε πόντους"

O Ακης Μάντζιος μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανθρακικού και δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία.

Μάντζιος: "Η διαιτησία μας στέρησε πόντους"

Αναλυτικά τόνισε: «Έχουμε κλείσει το 1/3 του πρωταθλήματος με 14 βαθμούς και θεωρώ ότι η παρουσία μιας καινούριας ομάδας, όπως είναι ο Πανθρακικός, αποδεικνύει ότι η ομάδα μας έχει πλάνο στο παιχνίδι και είναι σημαντικό πως έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων. Υπήρχαν και υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών που μας έχουν ταλαιπωρήσει. Ένα παράδειγμα είναι ότι σε 11 αγώνες έχουν αγωνιστεί 7 διαφορετικά ζευγάρια κεντρικών αμυντικών. Παρά τις απουσίες και τις όποιες αλλαγές τα λάθη οφείλονται κυρίως στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και όχι στις απουσίες. Οι δυσκολίες όμως μας κάνουν πιο δυνατούς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας στα δύσκολα μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

«Η βαθμολογία δε νομίζω ότι αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ομάδας, ούτε και την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε στερηθεί κάποιους βαθμούς από διαιτητικές αποφάσεις, όπως κάποιες κόκκινες κάρτες ή το χέρι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δεν μπορούμε να μένουμε σε αυτά αφού έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη τριάδα αγώνων, με Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

Είχε προηγηθεί άλλωστε και μια δύσκολη τετράδα αγώνων, με καλές εμφανίσεις μία νίκη, μια ισοπαλία απέναντι σε Παναθηναϊκό και Αστέρα αντίστοιχα και δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Εργοτέλη, όπου, αν εξαιρέσουμε την κρύα ήττα από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο πως το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει σεβασμός, όχι όμως φόβος. Από τέτοια παιχνίδια η ομάδα έχει να κερδίσει. Αυτό το ματς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να δείξει ο καθένας το χαρακτήρα που έχει.

Από αγωνιστική σε αγωνιστική, αντί να μειώνονται, οι απουσίες αυξάνονται. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Εμπό, Λαδάκης και Σέρεμετ κι επίσης οι Μερίνο, Μακρυδημήτρης και Ρομέου που είναι τραυματίες. Πιστεύω ότι δύσκολα θα είναι ο Μίκουλιτς μαζί μας και θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή τον Ζοσέ. Είναι πολλές οι απουσίες και καταλαβαίνουμε ότι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, που έχει και πολλές λύσεις».

News 24/7

24MEDIA NETWORK