Ρήξη χιαστού και χειρουργείο για Τζάνη!

Ολα τα είχε ο Πανθρακικός, οι σοβαροί τραυματισμοί του έλειψαν. Και όμως, ο Χρήστος Τζάνης υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση!

Η σχετική ανακοίνωση

Σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού θα υποβληθεί ο Χρήστος Τζάνης.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Βέροια, στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Έκτοτε έγινε προσπάθεια συντηρητικής αντιμετώπισης της κάκωσης που είχε υποστεί, όμως στο φιλικό του Σαββάτου (10/10) με τη Γαλατασαράι, στο οποίο αγωνίστηκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αισθάνθηκε αστάθεια στο αριστερό του γόνατο.

Έτσι,κρίνεται πλέον επιβεβλημένη η αντικατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού και για το λόγο αυτό αναμένεται άμεσα να υποβληθεί στη σχετική χειρουργική επέμβαση, κατόπιν συνεννόησης με το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο του Πανθρακικού.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα