Ρόκα: "Κερδίσαμε έναν από τους τελικούς"

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή ο Μάνουελ Ρόκα τονίζοντας πως ακόμα η ομάδα του κέρδισε έναν από τους τελικούς, αλλά έχει δρόμο μπροστά της.

Ρόκα: "Κερδίσαμε έναν από τους τελικούς"

O Πανθρακικός πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Καλλονή με 3-2, αν και αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ύστερα από την αποβολή του Στέλιου Ηλιάδη.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάνουελ Ρόκα, έμεινε ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο κι από την εμφάνιση, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του κατα τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόκα:

"Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν σαν να παίξαμε τρία διαφορετικά παιχνίδια μέσα σε ένα 90λεπτο και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος κι η κατάστασή του μας δυσκολεύει αρκετά. Βάλαμε το πρώτο γκολ κι ηρεμήσαμε λίγο, αλλά αμέσως ισοφαριστήκαμε κι ήταν σαν να ξεκινάμε από την αρχή πάλι.

Κάθε παιχνίδι μοιάζει με θρίλερ κι ενώ προηγηθήκαμε με 3-1 και κάναμε κάποιες αλλαγές για να κοντρολάρουμε το ματς στη συνέχεια, ήρθε το πέναλτι κι η κόκκινη κάρτα και μέχρι το τέλος δεχθήκαμε πίεση κι αγχωθήκαμε για να πάρουμε τη νίκη.

Κερδίσαμε ένα από τους τελικούς που θα δώσουμε ως το φινάλε του πρωταθλήματος κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε, όμως, πολύ δρόμο ακόμη για να πετύχουμε το στόχο μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK