Πάντιτς: "Ο Μίτσελ έχει γράψει ιστορία"

Ο Μίλινκο Πάντιτς μίλησε σε ελληνική αθλητική εφημερίδα για τον Μίτσελ και τόνισε ότι ο Ισπανός προπονητής είναι ίνδαλμα στη χώρα του.

Πάντιτς: "Ο Μίτσελ έχει γράψει ιστορία"

Οι δηλώσεις Μίλινκο Πάντιτς:

"Χαίρομαι για τον Μίτσελ που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό. Εκτός από πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν που έχει γράψει ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο είναι και φίλος μου. Έχω πάει αρκετές φορές σπίτι του για τένις! Παρότι εδώ στη Μαδρίτη και στην Ισπανία γενικά είναι ίνδαλμα, στις προσωπικές του σχέσεις είναι ιδιαίτερα σεμνός και προσγειωμένος. Θα τον χαρακτήριζα πέρα από ισχυρή προσωπικότητα ως έναν πολύ έξυπνο και σοβαρό προπονητή", δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα "Πρωταθλητής".

"Δεν έχω δουλέψει με τον Μίτσελ από την ημέρα που έγινε προπονητής για να ξέρω τις λεπτομέρειες της δουλειάς του. Εκείνο που ξέρω είναι πως θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Είναι άλλες οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού και άλλες μιας ισπανικής ομάδας. Για τον Μίτσελ και κάθε άλλο προπονητή είναι πρόκληση να δουλέψει στον Ολυμπιακό, όταν ξέρει πως κάθε χρόνο είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει στον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK