14 χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη

Η 4η Οκτωβρίου είναι μία ημερομηνία που έχει σημαδέψει την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια συνέβη το τραγικό δυστύχημα τα Τέμπη, που στοίχισε την ζωή σε 6 φίλους του "Δικεφάλου".

14 χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό με γκολ του Νάγκμπε και το ταξίδι της επιστροφής γινόταν με χαμόγελο. Όλα αυτά όμως, σταμάτησαν στις 4:30 τα χαράματα στα Τέμπη.

Το τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε 77 οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στην προσπάθειά του να κάνει προσπέραση και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι, σκορπώντας το θάνατο στους φιλάθλους, καθώς και στον οδηγό του δευτέρου οχήματος.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στο Βελεστίνο, έγινε στάση, όπου αποβιβάστηκαν κάποιοι και πήρε το τιμόνι στα χέρια του ο 19χρονος γιος του ιδιοκτήτη.

Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 χρόνων), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 χρόνων), Χριστίνα Τζιόβα (18 χρόνων), Αναστάσιος Θέμελης (22 χρόνων), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 χρόνων), Κυριάκος Λαζαρίδης (17 χρόνων), καθώς και o Αστέριος Αγκζιώτης (68 χρόνων), ο οδηγός του μικρού φορτηγού που κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Και οι 6 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κορδελιού.Η είδηση σκορπά τη θλίψη σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, τα μηνύματα συμπαράστασης έρχονται κατά δεκάδες και στις κηδείες των παιδιών η οδύνη είναι ανείπωτη.

Το συγκινητικό τραγούδι για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK