Αγγελίδης σε παίκτες: "Ηρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, έθεσε τους παίκτες του Δικεφάλου προ των ευθυνών τους μετά την απόλυση Αναστασιάδη.

Αγγελίδης σε παίκτες: "Ηρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας"
INTIME SPORTS

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έδωσε το παρών το πρωί της Δευτέρας (16/3) στη Νέα Μεσημβρία, συναντήθηκε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και στη συνέχεια μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εξηγώντας τους ότι ήταν μία δύσκολη απόφαση η αντικατάσταση του προπονητή και θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

"Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμάς η αλλαγή του προπονητή. Όμως η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια για μεγάλο χρονικό διάστημα που θεωρούμε ότι έπρεπε κάτι να αλλάξουμε. Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σκληρά μαζί σας και θέλω να τον ευχαριστήσω.

Πολλές φορές παρότι υπάρχει ένας ικανός προπονητής και ένα ρόστερ με ποιότητα, αρκετοί λόγοι φέρνουν άσχημα αποτελέσματα και την ανάγκη μιας αλλαγής. Έχουμε μείνει μόνοι μας και ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στις ικανότητές σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας. Προπονητής σας θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης και θέλω σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε", τόνισε μεταξύ άλλων.

Αποχαιρέτησε ο Αναστασιάδης, μετατέθηκε η προπόνηση

Πριν από λίγο αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ο πρώην, πλέον, τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αγγελος Αναστασιάδης.

Η πρωινή προπόνηση μετατέθηκε για το απόγευμα προκειμένου να προλάβει να οργανωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Γεωργιάδης.

Να σημειωθεί ότι οι άμεσοι συνεργάτες του Αναστασιάδη, ο γυμναστής, Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Απόστολος Τερζής ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, ενώ μένει να φανεί να θα συνεχίσουν στα πόστα τους ο γιατρός, Γιώργος Οικονομίδης και ο γενικός αρχηγός Κωστας Λαγωνίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK