"Αγοράζει τον Λούκας με 2 εκ. ευρώ"

Ισπανική ιστοσελίδα τονίζει πως η Λα Κορούνια μπορεί να αποκτήσει τον Λούκας μελλοντικά δίνοντας στον ΠΑΟΚ το ποσό των 2 εκ. ευρώ.

"Αγοράζει τον Λούκας με 2 εκ. ευρώ"

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της "Marca", η ρήτρα αγοράς του Λούκας Πέρεθ (να τον αγοράσει δηλαδή η Λα Κορούνια από τον ΠΑΟΚ) φτάνει τα 2 εκ. ευρώ. Επίσης για τον Ισπανό που θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στη Λα Κορούνια από τον "Δικέφαλο", τονίζεται πως είχε μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις αλλά επέλεξε την ισπανική ομάδα αλλά και ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να ακυρώσει τον δανεισμό του λόγω των σχολίων του πρώην προπονητή της Λα Κορούνια, Φερνάντο Βάσκεζ που είπε πως "η Λα Κορούνια είναι αναγκασμένη να βγει στη μεταγραφική αγορά για την 5η, 6η ή 7η επιλογή της".

Ο ΠΑΟΚ και ο Ζίγκλερ

Η ιστοσελίδα tuttosport.com έχει αναφορά στον Ρέτο Ζίγκλερ. Πρόκεται για τον Ελβετό ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Γιουβέντους και είναι αριστερό μπακ. Στο άρθρο γράφεται πως μετά την θητεία του στη Σασουόλο (έπαιξε ως δανεικός εκεί), γι' αυτόν έδειξαν ενδιαφέρον ευρωπαικοί σύλλογοι. Και τονίζεται πως μεταξύ αυτών ήταν η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο και ομάδων από την Γερμανία και την Αγγλία. Με δεδομένο πως ο "Δικέφαλος" έχει τρία αριστερά μπακ (Ρατς, Τζαβέλλας και Σπυρόπουλος), προφανώς το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εκφράστηκε εδώ και καιρό και δεν είναι μια περίπτωση που απασχολεί τώρα τον "Δικέφαλο", ο οποίος είναι "γεμάτος" στην αριστερή πλευρά της άμυνας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK