Αλλαγή δεδομένων με Γλύκο

Ο διεθνής πορτιέρο παρουσιάζεται, πλέον, διατεθειμένος να συζητήσει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Το νέο τατουάζ του Κλάους.

Αλλαγή δεδομένων με Γλύκο
INTIME SPORTS

Με την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης Γλύκος θα συζητήσει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο. Μέχρι πριν λίγο καιρό τα δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά, αφού ο ατζέντης του έκανε έρευνα αγοράς στο εξωτερικό για να φέρει πρόταση στην Τούμπα.

Από την ΠΑΕ, όμως, του έγινε γνωστό ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στάσης απέναντι του, επειδή δεν ήθελε να συζητήσει το θέμα της ανανέωσης και ότι υπολογίζεται κανονικά ανεξάρτητα αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του. Συν τοις άλλοις, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το τετ α τετ που είχε μαζί του ο Αναστασιάδης στην Ολλανδία. Ο Γλύκος εκτίμησε τόσο την στάση του Έλληνα τεχνικού, όσο και την στάση της ΠΑΕ και παρουσιάζεται διατεθειμένος να κουβεντιάσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ την παραμονή του στον Δικέφαλο.

Το νέο τατουάζ του Κλάους

Ενα νέο τατουάζ έχει πάρει θέση στο σώμα του Στέφανου Αθανασιάδη. Πρόκειται για την Αγιά Σοφιά με την ελληνική σημαία, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Αλλαγή δεδομένων με Γλύκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK