ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Tο Contra.gr πήρε μεγεθυντικό φακό και ξεψαχνίζει τον Φερνάντο Μπολντρίν, που φαίνεται να ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της εισόδου της Τούμπας. Οι συγκρίσεις με τους Γκόικο Τσίμιροτ και Εβγέν Σάχοφ.

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα Βουκουρεστίου Τζίτζι Μπεκάλι δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ προσέφερε 1.200.000 Ευρώ για τον 28χρονο Βραζιλιάνο μέσο Φερνάντο Ενρίκε Μπολντίρ, και φαίνεται πως υπάρχει “φωτιά” πίσω από τον συγκεκριμένο “καπνό”.

ΤοContraπήρε μεγεθυντικό φακό και ξεψαχνίζει τον Μπολντίρ, που φαίνεται να ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της εισόδου της Τούμπας. Οι συγκρίσεις με τους Γκόικο Τσίμιροτ και Εβγέν Σάχοφ.

ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 1989, ο Φερνάντο Ενρίκε Μπολντρίν έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος. Ο χάρτης κατανομής ενεργειών δείχνει έναν παίκτη που έχει ισορροπία στο παιχνίδι του, καθώς σε πέντε επί μέρους κατηγορίες έχει διψήφιο ποσοστό. Οι ατομικές προσπάθειες καταλαμβάνουν το 28% των κινήσεων του, και ακολουθούν οι ασίστ σε ποσοστό 25%, οι πάσες σε ποσοστό 15% και τα τελειώματα φάσεων σε ποσοστό 13%.

ΟΚΤΑΡΙBOX TO BOX

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Ο θερμικός του χάρτης “μιλάει” για τον χώρο δράσης του εντός γηπέδου. Έναςbox to boxμέσος, ο οποίος είναι πιο “ζεστός” από τη μεσαία γραμμή μέχρι και την αντίπαλη περιοχή, με στόχο είτε να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, είτε ο ίδιος να δίνει εκεί το παρών για να τελειώνει φάσεις. Και η δραστηριότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είναι αυτή που “μετράει” καθώς ο βαθμός δυσκολίας για τη δράση στο συγκεκριμένο κομμάτι, είναι ο μεγαλύτερος δυνατόν.

ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΣΟΤΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΙΑ

Ο Φερνάντο Μπολντίρ μέτρησε εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα. Από τα εννιά γκολ, τα έξι καταγράφηκαν με τελική προσπάθεια ενός περιοχής, ενώ όσον αφορά τις ασίστ ήταν μοιρασμένες (δυο εντός και δυο εκτός περιοχής). Στο κομμάτι των γκολ και των ασίστ εστιαζόταν και το “παράπονο” του Βλάνταν Ίβιτς (κατά την διάρκεια της σεζόν που τελείωσε) από τον Γκόικο Τσίμοροτ, που είχε πενιχρή συνεισφορά σε αυτούς τους δυο τομείς.

“ΜΑΧΙΜΟΣ” ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΠΑΛΑ

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Με ποσοστό επιτυχίας στο 78%, στις “ένας εναντίον ενός” επιθετικές μονομαχίες, ο Μπολντίρ ήταν αξιόπιστος, με τα 2/3 αυτών μάλιστα να καταγράφονται από την μεσαία γραμμή και προς την αντίπαλη μεγάλη περιοχή. Συγκεκριμένα, οι 66 καταγράφηκαν στα τελευταία δέκα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Οι 48 επιταχύνσεις με τη μπάλα στα πόδια – κατα μέσο όρο μια ανά 90 λεπτά αγώνα - δείχνουν πως δεν είναι από τους παίκτες που θα ζητήσουν τη μπάλα για να την κουβαλήσουν αλλά θα ψάξει τη πάσα όταν βρίσκεται στη μεσαία γραμμή έτσι ώστε να ζητήσει ξανά τη μπάλα και να πάει είτε να βγάλει τελική πάσα είχε να επιχειρήσει να “χωθεί” στην αντίπαλη περιοχή.

TΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΣΕΣ

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Με μέσο όρο 48 πάσες ανά 90 λεπτά αγώνα, ο Μπολντρίν δεν βρίσκεται ψηλά στις λίστα του Ρουμανικού πρωταθλήματος,. Με το κύριο χώρο δράσης του να είναι το δεξιό μέρος λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και προς την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, με τα ποσοστά επιτυχίας να είναι στο 89% (σε σύνολο 1828 μεταβιβάσεων). Οι σέντρες δεν είναι το φόρτε του, και βρίσκεται σπάνια σε χώρο για να κάνει σέντρα (έχει μέσο όρο μια ανά 90 λεπτά αγώνα, με ποσοστό ευστοχίας στο 20%) ενώ διπλάσια είναι τα γεμίσματα που επιχειρεί σε ροή αγώνα. Τη σεζόν που τελείωσε ο Μπολντρίν έγραψε 92 γεμίσματα με ποσοστό ευστοχίας στο 60%, ποσοστό που δεν περνάει απαρατήρητο.

ΕΚΤΕΛΕΊ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Στην Στεάουα, σχεδόν όλα τα στημένα, φέρουν την υπογραφή του. Συνολικά ο Μπολντρίν κατέγραψε 236 εκτελέσεις στημένων φάσεων, με συνολικό ποσοστό που φτάνει το 49,6%. Ως εύστοχη εκτέλεση κόρνερ ή φάουλ μέσης απόστασης καταγράφεται η προσπάθεια στην οποία η εκτέλεση καταλήγει σε συμπαίκτη ενώ αναφορικά με τις απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ, θεωρούνται εκείνες που βρίσκουν εστία.

ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

ANALYSIS: Αυτός είναι ο Φερνάντο Μπολντρίν

Από τις επτά εκτελέσεις πέναλτι που είχε την σεζόν που πέρασε, σε μια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ένα το έστειλε εκτός έστειλε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... ΣΑΧΟΦ ΠΑΡΑ ΤΣΙΜΙΡΟΤ

Τα ανασταλτικά καθήκοντα δεν είναι το φόρτε του, έχοντας λιγότερες από τέσσερις αμυντικές μονομαχίες ανά 90 λεπτά αγώνα. Όλοι του οι αριθμοί δείχνουν πως ο Φερνάντο Μπολντρίν μπαίνει περισσότερο στα χωράφια του Εβγέν Σάχοφ παρά σε αυτά του Γκόικο Τσίμιροτ, με τον Βόσνιο να έχει σαφώς περισσότερη “βρώμικη” δουλειά, που πολλές φορές δεν φαίνεται ή δεν αναγνωρίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK