Αναπροσαρμογή ναι, πώληση όχι για Κάτσε

Τι σχεδιάζει να κάνει ο Φρανκ Άρνεσεν για τον Έργκους Κάτσε που παρά τη φημολογία δεν έχει οδηγήσει κάποιο σύλλογο να καταθέσει ακόμη πρόταση για τον ΠΑΟΚ.

Αναπροσαρμογή ναι, πώληση όχι για Κάτσε
INTIME SPORTS

Άγνοια δηλώνουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φημολογία περί προτάσεων πώλησης του Έργκους Κάτσε. Τις τελευταίες μέρες, ειδικότερα, είχε ξεσπάσει έντονη φημολογία, κυρίως, για κρούση της Φιορεντίνα που σύμφωνα με όσα διαδίδονταν ήταν διατεθειμένη να δώσει ακόμη και 4 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για την αγορά του διεθνή Αλβανού μέσου.

Κάτι τέτοιο, δεν αποτυπώνεται σε κατάθεση πρότασης, αφού οι μόνες προτάσεις που έχουν φθάσει στην Τούμπα στην εποχή Άρνεσεν είναι για Νομπόα και Λούκας που τελικά πουλήθηκαν.

Ωστόσο, οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν αρνούνται ότι είναι στα άμεσα πλάνα τους η αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του Κάτσε, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας.

Ο Άρνεσεν θέλει να αρχίσει τις συζητήσεις το Σεπτέμβρη μαζί του, όταν πλέον δεν θα αφιερώνει όλο το χρόνο του σε μεταγραφές, αποδεσμεύσεις και πωλήσεις.

Θυμίζουμε ότι το ισχύον συμβόλαιο του Κάτσε ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK