Αναστασιάδης: "Δεν έχουμε χρόνο στην διάθεσή μας"

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία ομάδα όταν δίνει απανωτούς αγώνες, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, στάθηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Αναστασιάδης: "Δεν έχουμε χρόνο στην διάθεσή μας"
INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του, ενόψει του αγώνα με την Βέροια, που έρχεται λίγες μέρες μετά την ήττα από την Φιορεντίνα. " Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μαζέψουμε τα κομμάτια μας αφού την Πέμπτη δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα. Το χρονικό διάστημα που έχουμε στη διάθεση μας δεν είναι μεγάλο και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε την Κυριακή να παρουσιαστούμε όπως πρέπει" είπε ο Μακεδόνας τεχνικός μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

Τζανδάρης: "Εμπειρη με ικανούς παίκτες η Βέροια"

Μόνο εάν ο ΠΑΟΚ πρέπει παρουσιάσει τον καλύτερό του ευατό, θα φτάσει στη νίκη επί της Βέροιας, σύμφωνα με τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος με δεδομένο ότι η "Βασίλισσα" είναι δεύτερη στη βαθμολογία, χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι ντέρμπι κορυφής: "Έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω από την στιγμή που η Βέροια είναι δεύτερη και εμείς πρώτοι στην βαθμολογία. Έχει μια καλή ομάδα, με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές που ξέρει να επιτίθεται σωστά. Εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στην νίκη".

Δεληγιαννίδης: "Με την βοήθεια του κόσμου"

Τέλος, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δήλωσε: "Είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Με την βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να τα καταφέρουμε και να παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία αφού αυτό είναι το ζητούμενο".

Παπαδόπουλος: "Μόνο εύκολο δεν είναι..."

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε, στο μεταξύ, μιλώντας στην εφημερίδα "Real News" για το παιχνίδι με την Βέροια: "Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ομάδα, με καλή πορεία στο πρωτάθλημα, που αποτελεί έκπληξη για όλους μας. Ως έναν βαθμό βέβαια εκμεταλλεύτηκε το ευνοϊκό της πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό ότι δεν παραμένει δύσκολος αντίπαλος. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις δυνατές μας εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Σε κάθε αγώνα πρέπει να προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και να τρέχουμε πολύ. Πιστεύω πως αν τρέξουμε και σήμερα όσο συνήθως, θα νικήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK