Ανεβάζει στροφές ο Κάτσε

Ανέβηκαν οι ρυθμοί προπόνησης για τον Εργκους Κάτσε την Παρασκευή ενώ το πρωί του Σαββάτου θα γίνει οικογενειακό διπλό στην Τούμπα.

Ανεβάζει στροφές ο Κάτσε

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει κάποιο φιλικό στο εξής αλλά το πρωί του Σαββάτου θα γίνει οικογενειακό διπλό στο γήπεδο της Τούμπας, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Στο μεταξύ αναφορικά με την προπόνηση της Παρασκευής, το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική με παιχνίδι σε μισό γήπεδο και συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Εργκους Κάτσε ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί, ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Ραζβάν Ρατς ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο, όπως και ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

Συνάντηση με Αγγελίδη για τον μικρό Παντελή

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη υπήρχε σχετικά με το θέμα του μικρού, Παντελή Κυριακίδη. Συγκεκριμένα το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση μας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιάκωβο Αγγελίδη παρουσία του διευθ. επικοινωνίας κ. Γιώτη Παναγιωτά. Η προσπάθεια μας η ΠΑΕ να αγκαλιάσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών μας Παντελή Κυριακίδη που βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή από ένα τουρνουά, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και να δώσει άμεσα οριστική λύση στο σοβαρό πρόβλημα του, βρήκε τεράστια ανταπόκριση και υπάρχει κάτι παραπάνω από συγκρατημένη αισιοδοξία για τις τελικές αποφάσεις....".

News 24/7

24MEDIA NETWORK