Άνοιγμα στον κόσμο από Βρύζα

Άνοιγμα στον κόσμο θα κάνει ο Ζήσης Βρύζας στην συνέντευξη Τύπου που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στη 1 στο γήπεδο της Τούμπας, αναλύοντας την δραματική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και ζητώντας βοήθεια μέσω της αγοράς διαρκείας.

Άνοιγμα στον κόσμο από Βρύζα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρουσιάσει αναλυτικά την οικονομική κατάσταση της εταιρείας με την έλλειψη ρευστού που υπάρχει και την αδυναμία αντιμετώπισης των πολύ μεγάλων υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν.

Θα ζητήσει βοήθεια

Στο δια ταύτα θα ζητήσει την βοήθεια του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και για τα πλέι οφ και για την νέα σεζόν, καθώς δεν υπάρχει αυτή την στιγμή άλλος χρηματοδότης, που θα ενισχύσει το ασθενές ταμείο της εταιρείας.

Οι επιτελείς της διοίκησης παρά τις επίμονες επαφές που κάνουν με επιχειρηματίες είναι απαισιόδοξοι για την κατάληξη των συζητήσεων και για το εάν τελικά κάποιος βάλει χρήματα στην αύξηση κεφαλαίου. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με την πρωτοφανή ρευστότητα που επικρατεί στο οικονομικό περιβάλλον της χώρας, η οποία καθιστά πολυτέλεια την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο με οποιαδήποτε μορφή επένδυσης.

Επιφυλακτικά βλέπουν στον ΠΑΟΚ και την περίπτωση του Γιάννη Καμπάνη μέχρι το λεκτικό του ενδιαφέρον γίνει και πρακτικό και εννοούμε με την κατάθεση χρημάτων.

Αναμένονται πληρωμές παικτών

Το θέμα της πληρωμής των παικτών που θα βελτιώσει την ψυχολογική τους διάθεση ενόψει των πλέι οφ είναι επείγον και παρότι το ταμείο είναι μείον αναμένεται ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν στους λογαριασμούς τους κάποια χρήματα, από τις εισροές που θα υπάρξουν από τον ΟΠΑΠ.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα είχε διήμερο ρεπό την Δευτέρα και την Τρίτη και η έναρξη της προετοιμασίας για τα πλέι οφ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη με απογευματινή προπόνηση. Πρόβλημα τραυματισμού υφίσταται μόνο με τον Κοστίν Λαζάρ, που έχει μια ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι έτοιμος με την έναρξη των πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK