Ανοικτό το μέλλον του Βίτορ μετά το επεισόδιο

Πολύ πιο σοβαρό απ' ότι αρχικά φάνηκε είναι το κρούσμα απειθαρχίας του Μιγκέλ Βίτορ, καθώς δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις του με το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ MOTIONTEAM

Ο Πορτογάλος αμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας (18/8) κι έμεινε (όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας) εκτός αποστολής από την πρώτη αναμέτρηση με την Ζίμπρου.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, ο Άγγελος Αναστασιάδης ζητούσε από τους παίκτες να πηδούν πάνω από τα εμπόδια και να σουτάρουν, αλλά ο Βίτορ αντί να σουτάρει έκανε πλασέ.

"Με δουλεύεις; Άλλα ζητάω και άλλα κάνεις", του είπε ο Έλληνος τεχνικός κι ο Πορτογάλος αντί να ζητήσει συγγνώμη απάντησε: "Αυτά μπορώ, αυτά κάνω".

Ο Αναστασιάδης του ζήτησε να φύγει από την προπόνηση, ενώ εκείνος ξέσπασε βρίζοντας και κλωτσώντας παπούτσια και πόρτες των αποδυτηρίων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αναστασιάδης φώναξε εκείνη τη στιγμή; " Αυτά κάνατε και πέρυσι; Γι' αυτό ήσασταν έτσι; " τονίζοντας ξεκάθαρα την έλλειψη πειθαρχίας που υπήρχε την προηγούμενη περίοδο.

Ο Βίτορ μάλιστα υπέπεσε σε νέο παράπτωμα την Τρίτη με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί από τον Αναστασιάδη στη διοίκηση για απολογία και, πλέον, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Εκτός αποστολής για τιμωρία οι Τζαβέλλας και Βίτορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK