Aνοιχτό παράθυρο για την Εθνική Ελλάδας αφήνει ο Βιεϊρίνια

Τι δήλωσε ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας. Η εμπειρία του από τη συμμετοχή στις προπονήσεις της Εθνικής Πορτογαλίας και η ζωή του με τη νεογέννητη κόρη του.

Aνοιχτό παράθυρο για την Εθνική Ελλάδας αφήνει ο Βιεϊρίνια

Αναποφάσιστος δείχνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε ότι έχει να κάνει με το ποια φανέλα Εθνικής ομάδας θα φορέσει. Ο Πορτογάλος δείχνει κολακευμένος που συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής Πορτογαλίας, όμως, όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στο "Αθλητικό Metropolis" στο πλαίσιο της καμπάνιας που διοργανώνεται για την πρόληψη των αθλητικών τραυματισμών, δε γνωρίζει ακόμη το τι θα γίνει. Τέλος, ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

Για τη γέννηση της κόρης του:"Κοιμάμαι καλά, δε με ενοχλεί η κόρη μου. Είμαι περήφανος και για τα δύο κορίτσια μου, τη σύντροφό μου και την κόρη μου. Το απόγευμα περνάω πολλές ώρες με την κόρη μου. Είναι για μένα μια άλλη ζωή. Σίγουρα η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη".

Για την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας: "Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέσα στην επιλογή των 23 παικτών της χώρας σου και να κάνεις ξανά προπόνηση με παίκτες όπως ο Ρονάλντο. Νιώθω περήφανος και μόνο ότι βρίσκομαι σε αυτό το γκρουπ".

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας: "Είμαι περήφανος που πολλοί στην Ελλάδα θέλουν να παίξουν στην Εθνική, όμως προς το παρόν βλέπω μόνο τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πραγματοποιεί η ομάδα μου τους στόχους της. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε σύντομα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK