Απογοήτευση… διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Από τους 15.500 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περσινής σεζόν, μόλις 2.770 άτομα αγόρασαν και φέτος διαρκείας! Αν δεν προκύψει κάποια εντυπωσιακή μεταστροφή στην διάθεση του κόσμου ο αριθμός των διαρκείας για την νέα σεζόν δεν θα θυμίζει σε τίποτα την τελευταία τετραετία με τα απανωτά ρεκόρ πωλήσεων. Ο Δώνης "τρέχει" τους παίκτες (videos).

Απογοήτευση… διαρκείας στον ΠΑΟΚ

Από τους 15.500 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περσινής σεζόν, μόλις 2.770 άτομα αγόρασαν και φέτος διαρκείας, κρατώντας τις θέσεις τους. Το νούμερο είναι παντελώς απογοητευτικό. Η μείωση στις πωλήσεις των διαρκείας ξεπέρασε ακόμα και τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις.

Είναι σαφές ότι η μείωση αποτελεί έναν συνδυασμό της οικονομικής δυσπραγίας του κόσμου, της περσινής πλήρους αποτυχημένης πορείας εντός συνόρων και τις διοικητικές ανακατατάξεις, «σκιές» και αμφιβολίες που μεσολάβησαν. Παρόλα αυτά ουδείς από την διοίκηση ανέμενε τόσο θεαματική πτώση.

Η δεύτερη περίοδο της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας προς όλους θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου. Στις λίγες μέρες που απομένουν ο περσινός αριθμός πωλήσεων των 15.500 είναι όχι μόνο απλησίαστος, αλλά εξωπραγματικός με τα σημερινά δεδομένα.

Εάν δεν προκύψει κάποια εντυπωσιακή μεταστροφή στην διάθεση του κόσμου ο αριθμός των διαρκείας για την νέα σεζόν δεν θα θυμίζει σε τίποτα την τελευταία τετραετία με τα απανωτά ρεκόρ πωλήσεων.

Η κάθετη πτώση στις πωλήσεις των διαρκείας δημιουργεί άλλο ένα πρόβλημα εσόδων για την διοίκηση Βρύζα, η οποία είχε προϋπολογίσει μειωμένες πωλήσεις, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK