Απόλλων Λεμεσού - ΠΑΟΚ 1-0

Την ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο Τσίρειο σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει η Ανόρθωση στην Κύπρο.

Απόλλων Λεμεσού - ΠΑΟΚ 1-0

Ο Λάζλο Μπόλονι αντιμετώπισε το παιχνίδι ως ένα δυνατό τεστ και ευκαιρία να κρατήσει τους βασικούς του σε εγρήγορση. Πλην των διεθνών και των τραυματιών, ο Ρουμάνος προπονητής χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται 11άτοι και παρότι έφτασε το πρωί στην Κύπρο και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (ζέστη, υγρασία) αντίκρισε μια ομάδα με συνοχή, χημεία και διάθεση να διεκδικήσει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις ο απροσπέλαστος Κρέσιτς χρειάστηκε να επέμβει για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, ωστόσο και ο "Δικέφαλος" είχε τις δικές του στιγμές χάρη στην επιθετικότητα των Γεωργιάδη, Βιεϊρίνια, που έπαιξε στον άξονα, και Αθανασιάδη.

Το... κακό για τον ΠΑΟΚ έγινε όταν ο Μπόλονι άλλαξε τα 9/11 του αρχικού σχήματος και έδωσε χρόνο σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έως ότου βρουν τα πατήματά τους, ο Σισοκό άρπαξε την ευκαιρία και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 71ο λεπτό. Άλλωστε στο τελευταίο 20λεπτο με την εμφανή έλλειψη χημείας που χαρακτήριζε την ενδεκάδα, ήταν πολύ δύσκολο να πιεστεί η αντίπαλη άμυνα, παρά την προσπάθεια ορισμένων να διακριθούν και να κερδίσουν τον προπονητή τους.

Οι συνθέσεις

Απόλλων: Τσβαλόφσκι, Λόπες, Αμαράλ, Σίκιμιτς, Νεβά, Οσένι, Ντιακιτέ, Σισοκό, Νούνιες, Νορό, Κιρόφσκι

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Γκαρσία, Αρίας, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ζουέλ, Σνάουτσνερ, Ιντζίδης, Κουρδακης, Μπαλάφας, Σκέμπης, Τσουκαλάς, Παπαδόπουλος και Ζουλιάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK