"Απουσίαζε" από τα σημαντικά ματς

Η αρνητική παράδοση που έχει χτίσει φέτος ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που "έκαιγαν" (video).

"Απουσίαζε" από τα σημαντικά ματς
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε με την εμφάνισή του κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν κατάφερε να δώσει στους φιλάθλους του χαρά με μία νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο "Δικέφαλος", άλλωστε, "απουσίαζε" σχεδόν απ' όλα τα φετινά μεγάλα ματς και για του λόγου το αληθές να αναφέρουμε ότι ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 4-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης", από τον Παναθηναικό με 2-1 στην Λεωφόρο, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Ατρόμητο στο Περιστέρι και την Αλκμάαρ (2-2) στην Τούμπα, στο παιχνίδι που έκρινε την πρωτιά στον 12ο όμιλο του Europa League.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1

Μάλιστα, οι ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και η ισοπαλία με την Αλκμάαρ συνοδεύτηκαν από κάκιστες εμφανίσεις. Μόνο στο Περιστέρι μπορούμε να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται από το 1-1, γιατί σε εκείνο το ματς ο "Δικέφαλος" ικανοποίησε με την απόδοσή του, ενώ έχει καταγράψει μόνο μία νίκη φέτος σε ντέρμπι, αυτή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Παρένθεση αποτελούν, τέλος, οι αγώνες με την Σάλκε στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πειστικές εμφανίσεις ικανοποιώντας απόλυτα το κοινό, αλλά και πάλι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα μιας και δεν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK