Άρνεμ τέλος για τον ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς Europa League κινείται η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπου στις 17.30 ταξιδεύει με προορισμό το Ζάγκρεμπ. Πού έριξε το βάρος ο Τούντορ στο σημερινό πρόγραμμα.

Άρνεμ τέλος για τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν την Τρίτη με μία τελευταία προπόνηση το αθλητικό κέντρο στο Άρνεμ, όπου βρίσκονται από τις 2 Ιουλίου.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Τούντορ στην αποστολή για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στις στημένες φάσεις.

Στις 14:30 η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ και στις 17:30 θα πετάξει για Ζάγκρεμπ.

Αντίθετα, οι Λούκας, Περέιρα, που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, οι τραυματίες Γλύκος, Αθανασιάδης, Γκολάσα (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό), οι ανέτοιμοι Νομπόα, Κωνσταντινίδης και οι Μάρτενς, Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι, προφανώς, δεν υπολογίζονται επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη και όσοι είναι σε θέση θα προπονηθούν στις 19.00 στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη

Τζαβέλλας: "Στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πλάνο"

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ