Αθανασιάδης... on fire

Ο Στέφανος Αθανασιάδης την φετινή σεζόν έχει πετύχει τα τριπλάσια γκολ σε σχέση με το αντίστοιχο κομμάτι της περσινής αγωνιστικής χρονιάς. Διαβάστε αναλυτικά.

Αθανασιάδης... on fire
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ιδιαίτερα παραγωγικός μέχρι στιγμής και έχει δώσει πολλές βοήθειες στον ΠΑΟΚ "πληγώνοντας" τις αντίπαλες άμυνες. Μάλιστα οι αριθμοί του Έλληνα φορ σε σχέση με πέρυσι είναι κατά πολύ ανεβασμένοι. Στα πρώτα 22 ματς που είχε παίξει την σεζόν 2013-14, ο Αθανασιάδης είχε πετύχει 5 γκολ ενώ στα πρώτα 22 ματς που αγωνίστηκε όσον αφορά την φετινή αγωνιστική χρονιά, ήδη πέτυχε 15.

Μεγάλη διαφορά δηλαδή και τριπλασιασμός των τερμάτων του Κλάους φέτος σε σύγκριση με το αντίστοιχο κομμάτι της περασμένης σεζόν... Ο Αθανασιάδης σχεδόν στο πρώτο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 2013-14 δεν ήταν ιδιαίτερα καλός αλλά στο δεύτερο μισό εμφανίστηκε βελτιωμένος. Φέτος άρχισε να δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα με το... καλημέρα και είναι αρκετά σταθερός σχετικά με το σκοράρισμα.

Να σημειωθεί πως ο Αθανασιάδης την σεζόν 2012-2013 πέτυχε συνολικά 23 γκολ και αυτή ήταν η καλύτερή του επίδοση στον ΠΑΟΚ. Φέτος με τα 15 τέρματα που ήδη έχει πετύχει, πάει για... ρεκόρ καριέρας στον "Δικέφαλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK