"Δεν θα κριθούν τα πάντα στο ντέρμπι"

Ο Κοστίν Λάζαρ χαρακτήρισε σημαντικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

"Δεν θα κριθούν τα πάντα στο ντέρμπι"
INTIME SPORTS

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό για μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα αυτή ήταν δύσκολη, διότι είχαμε και τον ευρωπαϊκό αγώνα στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα. Δουλεύουμε πάντως σκληρά από την αρχή της περιόδου, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να δώσουμε συνεχόμενους αγώνες. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση", είπε αρχικά στη "Real" ο Ρουμάνος μέσος και πρόσθεσε:

"Σίγουρα είναι ένας κρίσιμος αγώνας και το αποτέλεσμα του θα μετρήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν κρίνονται πάντως όλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πιστεύω από αυτά που έχουμε δείξει μέχρι τώρα πως θα είμαστε κοντά και θα διεκδικούμε μέχρι το τέλος την πρώτη θέση".

Η Super BALL στο Φάληρο για το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια και εκπομπή από τις 21:00! Pre game στις 18:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK