Διαψεύδει τις επαφές για Λούκας ο ΠΑΟΚ

Σε διάψευση των ισπανικών δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για επαφές με την Λα Κορούνια για τον Λούκας προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Διαψεύδει τις επαφές για Λούκας ο ΠΑΟΚ

Συνεχόμενες είναι οι αναφορές στην Ισπανία για το ότι υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με την Λα Κορούνια για τον Λούκας Πέρεθ. Mάλιστα υπήρξαν και δηλώσεις για το ζήτημα από τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Ρίτσαρντ Μπαράλ.

Η επίσημη θέση για ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα είναι πως δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια για τον Λούκας και πως ίσως η συγκεκριμένη ομάδα να θέλει να συντηρεί το όλο ζήτημα γιατί αυτό την συμφέρει.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον συγκεκριμένο σύλλογο όσο και από άλλους της Ισπανίας ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Τέλος τονίζεται στον "Δικέφαλο" πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι για τον Λούκας δίχως να δώσει το σχετικό "ΟΚ" ο νέος προπονητής των "ασπρόμαυρων".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα