Διαψεύδει τις επαφές για Λούκας ο ΠΑΟΚ

Σε διάψευση των ισπανικών δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για επαφές με την Λα Κορούνια για τον Λούκας προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Διαψεύδει τις επαφές για Λούκας ο ΠΑΟΚ

Συνεχόμενες είναι οι αναφορές στην Ισπανία για το ότι υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με την Λα Κορούνια για τον Λούκας Πέρεθ. Mάλιστα υπήρξαν και δηλώσεις για το ζήτημα από τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Ρίτσαρντ Μπαράλ.

Η επίσημη θέση για ΠΑΕ για το συγκεκριμένο θέμα είναι πως δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια για τον Λούκας και πως ίσως η συγκεκριμένη ομάδα να θέλει να συντηρεί το όλο ζήτημα γιατί αυτό την συμφέρει.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον συγκεκριμένο σύλλογο όσο και από άλλους της Ισπανίας ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Τέλος τονίζεται στον "Δικέφαλο" πως δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι για τον Λούκας δίχως να δώσει το σχετικό "ΟΚ" ο νέος προπονητής των "ασπρόμαυρων".

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ