Δούλεψε τακτική και φανέρωσε ενδεκάδα ο Τούντορ

"Μαθήματα" τακτικής περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Τούντορ να δείχνει VIDEO στους παίκτες κι έπειτα να αποκαλύπτει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην Λοκομοτίβα.

Δούλεψε τακτική και φανέρωσε ενδεκάδα ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Την τακτική που θέλει ν’ ακολουθήσει προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ο Ιγκόρ Τούντορ. Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (9/7) που ήταν και η μοναδική της ημέρας, τους έδειξε αρχικά VIDEO, ενώ στη συνέχεια, ο Κροάτης επιδίωξε να εφαρμόσει ορισμένα πράγματα στην πράξη, με ασκήσεις για την συνολική τοποθέτηση της ομάδας ανά περίσταση.

Σε περίπτωση κατοχής της μπάλας και σε περίπτωση άμυνας. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ καθοδηγούσε τους ποδοσφαιριστές κι εκείνοι, ανάλογα με τις οδηγίες, κινούνταν ο καθένας στο πεδίο δράσης του, ενώ στο τέλος δοκίμασαν την τακτική προσαρμογή με δίτερμα στο μισό γήπεδο

Έδειξε ενδεκάδα

Μάλιστα, ο 37χρονος κόουτς "έδειξε" την ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα από σήμερα. Αυτή αναμένεται, σύμφωνα με το πώς χρησιμοποίησε τους παίκτες στις ασκήσεις τακτικής, να αποτελείται από τους: Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλα στην άμυνα, Κίτσιου στη δεξιά πλευρά και Μακ στην αριστερή, Κάτσε, Τζιόλης και Πέλκας στο χώρο του κέντρου και επιθετικό δίδυμο ο Περέιρα με τον Λούκας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Κρίστιαν Νομπόα , ο οποίος ενσωματώθηκε σήμερα στις προπονήσεις και αναγκαστικά ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ μαζί του, ατομικό ακολούθησαν και οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ράζβαν Ρατς . Το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/7) περιλαμβάνει προπόνηση στις 10.00 το πρωί και στις 16:00 (τοπική ώρα – 17:00 ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Ντνίπρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK